Van'da yarın elektrik kesintisi yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 2 Ekim Çarşamba (yarın) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 2 Ekim Çarşamba (yarın) Van'ın iki merkez ilçesinde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Bükeç, Dağseven, Dikbıyık, Geçerli, Kırkgeçit, Oğuldamı, Özlüce, Taşlıyazı,Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı, Akköprü, Beyüzümü Ve İstasyon Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı, Bostaniçi Mahallesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Erciş ilçesine bağlı, Gedikdibi Mahallesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı, Yukarı Argıt Mahallesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme