Van'da yarın kesinti yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 6 Ekim Pazar (bugün) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 6 Ekim Pazar (bugün), Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği yerler…

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Beşçatak, Değirmenköy, Karpuzalanı, Kavuncu, Köşebaşı, Sarmaç, Alipaşa, Bahçıvan, Vali Mithat Bey, Hacıbekir, Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa,Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Yakıncak Mahallesi,Yumaklı Mahallesi,Beydağı Mahallesi,Adaklı Mahallesi,Gültepe Mahallesi,Gültepe Han Gedik Mezrası Ve Fevzi Çakmak Mahallesi,Balaklı Mahallerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bahçesaray ilçesine bağlı Cevizlibelen,Çömlekçi,İslam, Kaşıkçılar,Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı Örene Ve Görüşlü Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Dikbıyık, Topyıldız,Mahalleleri,Bibanmezra Pirbedelan Mezra-Mühür Mezralarında 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme