Van'da yarın kesinti yapılacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 14 Ekim Pazartesi (yarın) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 14 Ekim Pazartesi (yarın) Van'da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte elektriklerin kesileceği ilçe ve mahalleleri…

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan, Valimithatbey, Alipaşa, Bahçivan Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı İstasyon, Esenpınar, Halkalı, Şahgeldi Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa, Şabaniye, Süphan Mahallesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Çatakdibi, Çepkenli, Yalaztepe, Yukarıbeşparmak, Aşağıbeşparmak Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Erciş ilçesine bağlı Salihiye, Vanyolu, Aşağıışıklı, Kışla, Latifiye, Örene, Yeşilova, Çelebibağı Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Fevzi Çakmak, Kandahar, Şehitmehmetbey Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Özalp ilçesine bağlı Çubuklu, Dağdeviren, Mehmetalan, Şehittepe Mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme