Van'da yaşamak isterdim!

Burada keyifle yaşanılabilir. Çünkü herşey yavaş akıyor. Dünyada yavaş şehirler moda şimdi. Her yeri değil belki ama birçok yeri buna uygun.

Ayanıs Turizm Yönetim Kurulu ve Vangölü Havzası Turizm Derneği (VAHATU-DER) Başkanı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Van Temsilciliği kurucusu Abdullah Tunçdemir'in kentimizde ve bölgemizde turizmin gelişmesi, çeşitlenmesi, turistlerin konaklama sürelerini uzatmaları için gösterdiği çabaları yakından bilen insanlardan biriyim.

2018-2019 turizm sezonu öncesi Van-Hakkari-Bitlis-Ağrı illerini içine alan Van Gölü Havzası'nın tarihi, doğal ve turistik değerlerini tanıtmak, markalaştırmak amacıyla VAHTU-DER İstanbul, Antalya ve Dalaman'dan davet ettiği tur operatörleri, acente temsilcileri ve TURSAB yöneticilerini kentimizde konuk etti.Organizasyon kapsamında Van Gölü Havzası turizm potansiyelinin konuşulduğu yararlı toplantı düzenlendi.

Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve yönetim kurulu üyeleri, organizasyona sponsorluk yapan Elite World Van Otel, Sütçü Fevzi, Bak Hele Bak Yusuf Konak, Macitler Taşımacılık, Hacıoğlu Restaurant, Atasay Gümüşçülük, Ararat Restaurant, Grant Deniz Restaurant yetkilileri ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme