Van'da yoğun bakımların durumu değerlendirildi

Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Yoğun Bakımlar Değerlendirme Toplantısı'nda, yoğun bakımların işleyişi, hasta tedavi süreçleri ve yatak doluluk oranları gibi konular ele alındı.

Van İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Sevcan Sağlam, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ayhan Oruç ve Van SBÜ Eğitim ve Araştırma (Bölge) Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'nın katılımıyla "Yoğun Bakımlar Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Toplantıda, yoğun bakımların işleyişi, hastaların tedavi ve takip süreçleri, alanların eksiklikleri ve talepleri gibi önemli konular ele alındı. Ayrıca, yoğun bakım yatak doluluk oranları gibi kritik veriler üzerinde istişare edildi. Toplantıya hastane müdürleri, başhekim yardımcıları, yoğun bakım hekimleri, birim sorumluları, enfeksiyon ve eğitim birimlerinden temsilciler de katılarak, bu alanlarda karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Van'daki yoğun bakım hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla yürütülen bu değerlendirme toplantısında, ilgili tüm birimlerin koordinasyon içinde çalışmasının önemi vurgulandı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme