Van'da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Van'ın Erciş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçede asfalt, ham yol ve reglaj çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fahrettin Yiğit

Van'ın Erciş ilçesinde Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ve Erciş Belediyesi ekipleri tarafından; Akçagedik Mahallesinde ham yol çalışması Taşkapı Mahallesinde reglaj yol çalışması tamamlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Erciş Belediyesi'nin 2023 yılı yol yatırım programı kapsamında Erciş'in birçok bölgesinde başlanan son sistem BSK asfalt kaplama çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Kent ulaşımını daha konforlu bir hale getirmek için birlikte çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi ve Erciş Belediyesi sezonu en verimli şekilde değerlendirmek için aralıksız çalışıyor. Devam eden yol yatırımları kapsamında Yukarı Çınarlı Mahallesi'nde 1.2 kilometrelik ve Yukarı Işıklı Mahallesi'nde 1.2 kilometrelik sıcak asfalt serme çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu. Yapılan asfalt çalışmasıyla yolları daha konforlu hale getirilen mahallelerde incelemelerde bulunan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Karaloğlu, yol çalışmalarının Erciş'e ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun temennisinde bulunarak, görevli çalışanlara kolaylıklar diledi.
Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme