Van'daki kesintinin detayları belli oldu

VEDAŞ tarafından 16 Ağustos Cuma (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde yapılan elektrik kesintisinin detayları belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 16 Ağustos Cuma (bugün) Van'ın 6 ilçesinde 09.00'da başlatılan planlı elektrik kesintisinin sonlanacağı saati açıkladı. İşte detaylar…

Van'ın Edremit ilçesinin Eski Cami Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Tuşba ilçesinin Bardakçı Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Erciş ilçesinin Örene, Görüşlü Ve Çelebibağı Mahallelerinde Ve Alkanat,Camiikebir, Haydarbey, Sahil Kent, Salihiye, Tekevler Ve Vanyolu Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Gevaş ilçesinin Altınsaç, Atalan, Aydınocak, Bağlama, Bahçelievler, Dağyöre, Değirmitaş, Dereagzı, Dilmetaş, Dokuzağaç, Elmalı, Göründü, Guzelkonak, Hasbey, Hişet, İkizler, İnköy, Karşıyaka, Kayalar, Kazanç, Koçak, Kurultu, Kuşluk, Pınarbaşı, Selimiye, Timar, Uysal, Yanıkçay, Yemişlik, Yoldöndü Ve Yuva Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Gürpınar ilçesinin Sapakonak Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Özalp ilçesinin Altınboğa, Boğazkesen, Hacıkışlak, Kalecik, Kırkçalı, Savatlı, Şemsettin Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Çaldıran ilçesinin Beyazıt, Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Çatak ilçesinin Atlıhan, Dalbastı, Övecek,Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile 09.00'da başlatılan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme