Van'daki kesintinin sonlanacağı saat belli oldu

VEDAŞ tarafından 24 Haziran Pazartesi (bugün) 09.00'da bazı ilçe ve mahallelerde yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 24 Haziran Pazartesi (bugün) yapılan kesinti hakkında yapılan açıklamada;

“Van'ın Erciş ilçesinde 09.00'da, Ağaçören, Ağırkaya, Çubuklu, Evbeyli, Gözütok, Kardoğan, Kekiksırtı, Köycük,Mağara, Söğütlü, Ulupamir, Uncular Mahallelerinde başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi 17.00'de sonlanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesinde 09.00'da, Arındı, Çatakdibi, Tutak Mahalleleri Ve Buna Bağlı Mezralarda başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi 17.00'de sonlanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesinde 09.00'da, Elmalık, Erdemkent, Süphan, Yeni Ve Yeni Cami Mahallelerinde başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi 17.00'de sonlanacaktır.

Van'ın Saray ilçesinde 09.00'da, Koçbaşı Mahallesinde başlayan planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi 17.00'de sonlanacaktır.” Şeklinde ifadeler kullanıldı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme