Van'daki kesintinin sonlanacağı saat belli oldu

VEDAŞ tarafından 15 Ekim Salı (bugün) Van'da yapılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat belli oldu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 15 Ekim Salı (bugün) 09.00'da Van'da başlatılan elektrik kesintisinin sonlanacağı saat açıklandı. İşte detaylar…

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı, Alipaşa, Bahçıvan, Valimithatbey Mahallelerinde 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı, Esenpınar, Halkalı Ve Şahgeldi, Gedikbulak, Halkalı, Kumluca Ve Yaylıyaka Mahallelerinde 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Erciş ilçesine bağlı, Çatakdibi, Çelebibağı, Örene, Görüşlü Mahallelerinde 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı, Üçdoğan, Evinli, Yaya, Çepkenli, Kayrakdere, Kızgınkaya, Tarımcık, Bükülmez Ve Bükülmez Mezralarda 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Gevaş ilçesine bağlı, Altınsaç, Değirmitaş, Göründü, Hasbey, İnköy, Kuşluk, Uysal, Yuva Mahallelerinde 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Çatak ilçesine bağlı, Alacayar, Bilgi, Eliaçık, Işınlı, Sözveren Mahallelerinde 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Van'ın Özalp ilçesine bağlı, Yumruklu Mahallesinde 09.00'da başlatılan planlı bakım onarım çalışması nedeni ile yaşanan enerji kesintisi 17.00'da sonlanacak.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme