Van'dan Fenerbahçe'ye çıkarma
Haziran ayında Van'dan İstanbul'a ve Elazığ'a çıkarma yapacak olan Van Fenerbahçe futbol okulu ortaya koyduğu başarısıyla göz kamaştırmaya devam ediyor.
Fenerbahçe altyapı genel koordinatörleri ve antrenörleri tarafından Antalya'da gerçekleşen Fenerbahçe futbol okullarında eğitim gören toplam 750 futbolcu arasında özenle ve büyük titizlikle izlenen ve beğenilen futbolcular arasında Van Fenerbahçe futbol okulu öğrencilerinden 2006 doğumlu Beraat İşkol ile 2005 doğumlu Abdullah Tayanır, 10 Haziran'da İstanbul'a davet edildi.
Öte yandan yine Haziran ayı içinde Elazığ'da yapılacak olan Fenerbahçe futbol altyapı seçmelerine Van Fenerbahçe Okulu öğrencilerinden 2000 -2001-2002-2003 doğumlu futbolcular katılabilecek.
Konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe futbol okulu deneyimli antrenörü Oktay Belli, Van'da bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini çalışmalarının meyvelerini vermeye başladıklarını söyledi.
Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak Antalya'da yapılan futbolcu seçmelerinde 750 futbolcu arasında Vanlı futbolcuların olması son derece sevindirici olduğunu sözlerine ekleyerek, "Van Fenerbahçe futbol okulu öğrencilerimiz 2006 doğumlu Beraat İşkol ile 2005 doğumlu Abdullah Tayanır'ın Fenerbahçe altyapı hocaları ve genel koordinatörleri tarafından beğenilerek, 10 Haziran'da İstanbul Fenerbahçe dere ağzı futbol alt yapı tesislerinde yapılacak seçmelere katılacak. Okulumuzda futbol altyapı eğitimi alan tüm öğrencilerimiz çok kaliteli ve yetenekli çocuklar. Gerek okullarında, gerekse futbol okulumuzda göstermiş oldukları başarıyla kendilerini ispatlamış durumdalar. Hocalar olarak öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.