Van heyetinden Ankara'ya çıkarma

Vali Ozan Balcı, AK Parti milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüşerek Van'ın sorunlarını aktardı.

Fahrettin Yiğit

Vali Ozan Balcı, AK Parti Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve AK Parti İl Başkanı Emre Güray, Tarım ve Orman Bakanlığına atanan İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına atanan Abdülkadir Uraloğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atanan Vedat Işıkhan makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dilenlerinde bulunup Van'ın sorunlarını aktardılar.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Vali Ozan Balcı, “Yapılan ve yapılması planlanan tarımsal sulama barajları ve göletleri Mera ıslahı projeleri Suni tohumlama çalışmaları Kurulacak Tarımsal Araştırma Enstitüsünün geliştirilmesi Bitkisel ve hayvansal üretimin artırılması ve geliştirilmesi için tarım adına yapılacak işleri Sn. Bakanımızla istişare ettik. Ziyarette, Van Çevre Yolunun tamamlanması ve ilimizde yapılacak altyapı yatırımları ile ilgili konular istişare edildi. İlimizin çalışma ve sosyal güvenlikle ilgili konuları görüşüldü” ifadelerine yer verdi.

Van heyetini daha önce de İçişleri Bakanlığı'na atanan Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunmuştular.

Bakmadan Geçme