Van heyetinden Ankara'ya çıkarma

Vali Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, Ankara'da önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Vali Ozan Balcı, AK Parti Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı makamında ziyaret ederek, Van'ın sorunlarını görüştüler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Vali Ozan Balcı, Valimiz, “Milli Eğitim Bakanımızla ilimizde Milli Eğitimle ilgili iş, işlemler ve yatırımlar hakkında görüşmelerde bulunduk. Sağlık bakanımızla ilimizde yapılan ve yapılacak olan hastane, ağız ve diş sağlığı merkezi ile diğer sağlık yatırımları konusunda karşılıklı istişarelerde bulunduk” dedi.

DSİ ziyaretine değinen Vali Balcı, “Ziyarette, ilimizde yapılan ve yapılacak olan baraj, tarımsal sulama göletleri, taşkın koruma tesisleri gibi çiftçilerimizi yakından ilgilendiren yatırımlar konusunda Genel Müdürümüzle istişarelerde bulunduk” dedi. EVREN DOĞRUER

Bakmadan Geçme