Van İçin Uyarı Yapıldı! Bu saatler arasında dikkat…

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Van için uyarı yapılarak bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Fahrettin Yiğit
Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 21 Ekim Cumartesi (Bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. İşte Van'da elektriklerin kesileceği yerler…
İpekyolu, AŞ. Güneyce köyü- yukarı güneyce köyü ve ağzıkara köyünün bir kısmı ile bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Çatak, su geldi, konalga, dokuzdam , sırmalı, köyleri ve bunlara bağlı, tanrıverdi, şıvgınlı, yukarı uşak, yolgeçen, dönemeç, şapur, beğendik, küllüce, dursunlar ve gelincik mezraları. Dokuzdam baz istasyonu, sırmalı baz istasyonu, küllüce telekom gsm civarlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Çaldıran, kışla,beyazıt,kalkandelen,yavuz selim,recep tayyip erdoğan, sellik mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Gevaş, ikizler mahallesi kayalar mahallesinde, atalan mahallesi selimiye mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme