Van'ın elektriği 8 saat kesilecek

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) bugün Van'da yapılacak planlı bakım ile 8 saat elektriklerin kesileceğini açıkladı.

Fahrettin Yiğit

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 24.08.203 Perşembe (Bugün) yapılacak olan planlı bakım ile;

İpekyolu; cevdetpaşa ve şabaniye mahallelerinde, erçek, karagündüz, ılıkaynak, aşağı yukarı gölalan, sarımemet, doğangündüz, yukarı güneyce, baklatepe, dereüstü mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Erciş; çelebibagı, örene, hatun çukuru, yeşilova mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit; eski camii mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Saray; hacı aptullah çiftlik, nurettin güzel taşocağı, güzeldere mezrası, bakışık tameraydın karakolu, aşağı yukarı turgalı, damlacık, köyü, aksipi mezrası, hacıali köyü, keçel mezrası, şeytan mezrası, aşağı akçagöller, yukarı akçagöller, gündüzlü mezrası, çırak köyü, akmeşet mezrası, bodurağaç köyü, yarım kaya köyü ve çakmak, köyü, aşağı-yukarı dönerdere, dorutay köyü, çubuklu, seydibey, aksorguç, günyüzlü, çavuşlar, oymaklı, eğribelen, aşağı yukarı, koçkıran köyleri, kurudere karakolu, koçkıran karakolu, balçıklı karakolu, yumruklu, köyü, aşağı yorganlı, yukarıyorganlı, yavuzlar köyü, yukarı balçıklı köyü, aşağı balçıklı köyü, sağmalı köyü, tepecik mezrası, sarılar mezrası, goleboğa mezrası, hacıali köyü, keçel mezrası, şeytan mezrası, aşağı akçagöller, yukarı akçagöller, gündüzlü, mezrası, çırak köyü, akmeşet köyü, yarım kaya köyü ve çakmak köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Özalp; çavuşlar köyü, günyüzlü köyü, oymaklı köyü, eğribelen köyü, oymaklı, oymaklı gsm, eğribelen, koçkıran, köyü, yukarı koçkıran köyü, kurudere karakolu, koçkıran karakolu ve balçıklı karakolunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Başkale; güroluk, örencik, ortayol köyleri ve buna bağlı mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gürpınar; zernekbarajı, incivan petrol tem.hiz.kuy.ith.şti de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme