VAN'IN ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİ BİTECEK

Cuma günü İzmir'de Karşıyakaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'da genel kaptan Cumhur Yıldırım, hedeflerinin 2. Lig olduğunu belirterek, Van'ın şampiyonluk özlemine son vereceklerini söyledi.

Rıdvan Can

Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta sezonu 3'ncü sırada tamamlayarak play- off'a kalan Van Büyükşehir Belediyespor, Cuma günü karşılaşacağı Karşıyakaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Hasan Erkin Şimşir sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdürüyor.

Kritik play-off maçı öncesi gazetemize konuşan Van Büyükşehir Belediyespor'un genel kaptanı Cumhur Yıldırım, iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, son haftalarda takımın ortaya koyduğu güzel futboldan memnun olduklarını belirtti.

"Karşıyaka'dan avantajlı dönmek istiyoruz"

Play-Off ilk maçında deplasmanda oynayacakları zorlu Karşıyakaspor karşısında avantajlı skorla dönmeyi hedeflediklerini söyleyen Yıldırım, "Sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Fakat 34 haftalık lig periyodunda istenmeyen talihsiz puan kayıpları yaşadık. Buda bizi şampiyonluk yolundan uzaklaştırdı. İkinci hedefimiz play-off oldu. Bunun için mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik ve ligin son 7 haftasında rakiplerimize geçit vermedik. Bu maçlardan başarılı sonuçlarla ayrılıp play-off'a kaldık. Karşıyakaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmenin hesaplarını yapıyoruz" dedi.

"Hedefimiz 2'nci lige çıkmak"

Hedeflerinden kopmadıklarını belirten Yıldırım, "Henüz hiçbir şey bitmedi. Play-Off maçları için çalışmalarımıza ağırlık verdik. Van Büyükşehir Belediyespor'un 2'nci Lig hedefine ulaşması için sezon başından beri kulüp başkanımız Servet Yenitürk, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve maçlarda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızla çok büyük emekler verdik, gayret gösterdik. Gece gündüz demeden çalışarak, inanarak, camiamızla kenetlenerek, bugünlere geldik. Tek hedefimiz var, oda 2'nci Lig. Hedefimize ulaşmak için işi sıkı tutuyoruz. Emeklerimiz ve çabamızla takımı 2'nci Lig'e yükselerek taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme