Van'ın Yeni Kaymakamları Veda Etti

Geçitiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile Van'a atanan kaymakamlar mevcut görev yaptığı yerlere veda ettiler.

Fahrettin Yiğit

Diyarbakır Kocaköy Kaymakamlığı ve Belediye Başkan V. Görevinden, Van'ın İpekyolu ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Abdulkadir Umut Kasman, Kocaköy'de ilçe kurum amirleri ve muhtarlarıyla veda yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Kasman'a, Belediye Başkan Yardımcısı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Necat Yiğit ve Kocaköy Muhtarları Dernek Başkanı Recep Pervane tarafından plaket verildi.

Erzurum Aşkale Kaymakamlığı görevinden Van'ın Erciş Kaymakamı olarak Murat Karaloğlu Aşkale ilçesinde kurum amirleri ve personelleriyle vedalaştı. Erzurum Köprüköy Kaymakamlığı görevinden Van Gürpınar Kaymakamlığı görevine atanan Yasin Erdem görevine başladı.

Elazığ Maden Kaymakamlığı görevinden Özalp Kaymakamlığı görevine atanan Rahmi Bulut ise son veda ziyaretini ilçede bulunan şehit ailelerine gerçekleştirdi. Rize Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal ise Saray'daki görevine başlamak üzere Fındıklı'da kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılarak helallik aldı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme