VAN'IN YENİ MARKASI LA CASA

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan La Casa Izgara ve Köfte Restaurant hizmet vermeye başladı.

Rıdvan Can

Van'ın yeni lezzet noktası La Casa Izgara ve Köfte Restaurant Kazım Karabekir Caddesi İpekyolu Belediyesi karşısında vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, farklı menüsüyle Vanlılara hizmet vermeye başlayan La Casa Izgara ve Köfte Restaurant göz kamaştırıyor.

La Casa Restaurant kendine özgü menüsünde bulunan bonfile ve kaburgadan oluşan, içerisine isteğe göre çedar peyniri, mantar, kaşar, patlıcan, biber közlemesi konulan spesial köfte vatandaşlar tarafından yoğun rağbet görüyor.

Van'a vizyon katmak istediklerini belirten İşletme Müdürü Adnan İpek, "Van'a vizyon olarak bir katkı sunmak istiyoruz. İşletme sahibimiz Abdurrahman Turgut beyin her anlamda bize çok büyük destekleri oldu. Biz burada değişik bir konsept ve ambiyans yaratmaya çalıştık" dedi.

"Farklı olmak için çaba sarf ediyoruz"

İnsanların damak tadına hitap ettiklerini belirten İpek, "Biz yola çıkarken klasik bir restaurant olmak istemedik. Biz her zaman farklı olmak için çaba sarf ediyoruz. Mesafe kat ede ede yol alıyoruz. Çorba olarak Van'ın yöresel ayran aşını ikram ediyoruz. Hem insanlar tarafından tanınsın, bilinsin hemde Van'a özgü bir şey olsun istedik. Mevsimlik salatamıza çiğ köfte ekliyoruz. Yemekten sonra tatlı ikramlarımız oluyor. Kalite olarak emsallerimizin çok ilerisindeyiz. Fiatımızı da mümkün mertebe düşük tutuyoruz. İnsanlar buradan memnun ayrılıyor. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Mutfağımızda pişirilen tüm yemeklerimiz insanlarımızın gözü önünde yapılıyor. Restaurantımız yüzde yüz hijyeniktir" diye konuştu.

"Personellerimiz alanında uzman"

Bütün personellerinin alanında uzman olduğunu söyleyen Adnan İpek, "La Casa spesial köfte etin en kıymetli yerinden hazırlanıyor. Bonfile ve kaburgadan oluşuyor. Kesinlikle bizim hiçbir ürünümüz kıyma tarzı yapılmıyor. Tamamıyla bıçakla işleniyor ve çok özen gösteriliyor. İçerisine isteğe göre çedar peyniri, mantar, kaşar ilave ediliyor. İsteğe göre de patlıcan, biber közlemesi giriyor. Bunlar iki katmandan meydana geliyor. Ayrı ayrı katmanların içerisinde birleşiyor. Bütün yemeklerimiz özenle hazırlandığı için birini diğerinden ayırt edemiyoruz. Bizim hiçbir şeyimiz hazır gelmiyor. Bütün ürünlerimizde bizim emeğimiz var. Tamamen kendi ürünümüzdür. Bizimle birlikte çalışan bütün arkadaşlarımız alanında uzmandır. Mesai arkadaşlarımızı seçerken her şeyi biliyorum diyenlerle değil, işi ehline teslim ettik. İlk etapta 18 personelle açılışımızı yaptık ama kapasite arttıkça bu sayıyı 24'e çıkaracağız. Restaurantımız 2 katlıdır. İnşallah 20 gün içerisinde çocuk oyun parkını devreye sokacağız. Bu işin eğitimini almış, çocuklarla güzel vakit geçirecek, ilgilenecek arkadaşlarla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Kimse istihdamdan kaçmasın"

Vanlı işadamlarına istihdam çağrısı yapan işletme sahibi Abdurrahman Turgut, "Kaliteli ve güzel bir ortam oluşturduk. Burada insanlarımıza çok iyi hizmet veriyoruz. İnsanlarımızda bunu hak ediyor. Ekonomik krizden payımıza düşeni aldık fakat her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 5 aylık bir inşaat süremiz oldu. Bu süreç zarfında çok büyük sıkıntılar da yaşadık. Burayı yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık bir maliyetle hizmete açtık. Hiçbir masraftan kaçınmadık. Her şeyi göze alarak bu yola çıktık. Biz yokluktan buralara geldik. Kimse bize bu imkanı altın tepsi de sunmadı. Büyük zorluklarla buralara geldik. Burada emekçi kardeşlerime istihdam alanı yaratılabiliyorsam ne mutlu bana, Vanlı işadamlarımız da ilimizde istihdam alanı oluşturmalıdır. Kimse istihdamdan kaçınmasın. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Biz burada bütün çalışanlarımızla bir aileyiz. Güzel bir ortamda güzel yemeklerimizin tadına bakmak isteyenleri La Casa bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme