VAN IŞIL IŞIL

15 Mart-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Shopping Fest' indirim festivali organizasyonu hazırlıkları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla kent ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Vansesi Haber Merkezi

Van Valiliği öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (DAKA) katkılarıyla bu yıl 4.'sü düzenlenen Shopping Fest indirim festivali hazırlıkları tamamlandı. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun talimatları doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca Cumhuriyet Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, İskele ve Sıhke Caddelerine Lale ve Ayyıldız figürlü ışıklandırmalar takılırken, kavşaklara ışık havuzları yapıldı. Caddeler üzerinde bulunan Fegiye Teyran, Kültür, Semaver ve Kurtuluş parklarında bulunan ağaçlara 4 bin metrelik meteor tipi ışıklandırma takıldı.

Işıklandırma çalışmaları kente ayrı bir güzellik katarken, Cumhuriyet Caddesinde sergilenecek ışıklı Van Kedisi figürü çalışmalar sürüyor.

Bakmadan Geçme