Van kesintisi yapılacak!

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 9 Ekim Çarşamba (bugün) Van'da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

VEDAŞ 9 Ekim Çarşamba (bugün) Van'da bazı ilçe ve mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında onarım bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan, Vali Mithat Bey, Alipaşa, Hafiziye, Halilağa, Beşçatak, Değirmenköy, Karpuzalanı, Kavuncu, Köşebaşı, Sarmaç, Buzhane Ve Yalı Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesine bağlı Andaç, Enginsu, Gölkaşı, Eminpaşa Ve Mülk Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı Kalecik Mahallesinde Kalecik Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Abalı, Aladüz, Altınsaç, Atalan, Aydınocak, Bağlama, Bahçelievler, Dağyöre, Değirmitaş, Dereagzı, Dilmetaş, Dokuzağaç, Elmalı, Gölkaşı, Göründü, Guzelkonak, Hasbey, Hişet, İkizler, İnköy, Karşıyaka, Kayalar, Kazanç, Koçak, Kurultu, Kuşluk, Pınarbaşı, Selimiye, Timar, Uğurveren, Uysal, Yanıkçay, Yemişlik, Yoldöndü, Yuva Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Edremit ilçesine bağlı Andaç, Enginsu, Gölkaşı, Eminpaşa Ve Mülk Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Bükeç, Dağseven, Dikbıyık, Geçerli, Kırkgeçit, Oğuldamı, Özlüce, Taşlıyazı,Mahalleleri,Dokuzbaşak-Kapıdağyaşlıdal Taşlıyazı-Oguldamı-Bükeç-Cizgilive Bağlı Mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Fevziçakmak, Kandahar, Şehitmehmetbey Mahallelerinde PLANLI bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme