VAN MASTERLER ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen ulusal ve uluslararası 40 yaş ve üzeri Masterler futbol turnuvası bu yıl 3-8 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de Limak Limra otel tesislerinde gerçekleştirildi. Van Masterler sergiledikleri futbol kadar centilmenlikleri ile de alkış aldı.

Rıdvan Can

Antalya Kemer'de gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası Masterler futbol turnuvasında geçen yılın başarılı takımları arasında gösterilen Van Masterler takımı 3-8 Ekim'de Antalya'da Kemer'de düzenlenen ve 5 gün süren turnuvada şampiyon Beşiktaş'ın ardından turnuvayı gol averajıyla ikinci sırada tamamladı. Futbolda iddialı illerin takımlarının yer aldığı organizasyonda Van Masterler futbolcuları turnuvada gösterdiği performans ve centilmenlikle iller arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine katkı sağladılar.

Turnuvada attığı 12 golle gol kralı seçilen Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay, "Öncelikle bu turnuvada iyi bir futbol sergileyen takım arkadaşlarıma gösterdikleri saha içi performanslarından dolayı hepsini kutluyorum" dedi.

Van Masterler takımı olarak Antalya'da gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası futbol turnuvalarında ve Van'ı sadece sportif anlamda değil, her konuda en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Azbaş, "3-8 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılan turnuvada Van Masterler takımı olarak Van'ı en güzel şekilde temsil ettik. Dostluk, kardeşlik ve centilmenliğin ön planda olduğunu bu turnuvada güzel izler bıraktık. İller arasındaki kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesi ve Van'ın futbol potansiyelini göstermek için de önemli bir görev yaptık. Van Masterler olarak bundan sonra da katılacağımız turnuvalarda da Van'ı en güzel şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Geçen yılın başarılı takımları arasında gösterilen Van Masterler 3-8 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Masterlar futbol turnuvasında şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptırarak, 12 puanla turnuvayı ikinci sırada tamamladı. İlk maçta Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Van Masterler diğer maçlarını farklı skorlarla kazanarak Beşiktaş'la aynı puanları paylaşarak, turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Çıktığı maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan Van Masterler turnuvanın en centilmen takımı olmanın yanı sıra gol krallığı ve en iyi futbolcu kategorisinde de adından söz ettirdi. Van Masterler adına ikincilik kupasını alan Dernek Başkanı Enver Azbay, turnuva tertip komitesine ve yetkililere teşekkür etti.

GOL KRALI VAN'DAN

Turnuvada ortaya koyduğu futbol ve rakip filelere kaydettiği 12 golle dikkatleri üzerine çeken Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay turnuvanın gol kralı seçildi.

MASTERLERDE GÖZ KAMAŞTIRANLAR

Van Masterler'de forma giyen tecrübeli teknik adam Turgay Karatekin, Yusuf Beşak, Davut Yıldırım, Can Polat, Çetin Berge ve Yavuz Sağdinç, ortaya koydukları futbolla göz kamaştırırken, takımın önemli futbolcularından Ramazan Bildirici ise yaptığı asistlerle ve attığı gollerle Van Masterlerin ikinciliğinde önemli rol oynadı.

Bakmadan Geçme