VAN MASTERLER TAKIMINDAN VANSPOR'A ZİYARET

Van Masterler Derneği Başkan Yardımcısı Metin Şevgin beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şahabettin Özarslaner Tesislerinde Vanspor'un antrenmanını izleyip teknik heyet ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.

Rıdvan Can

Van Masterler Takımı, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'u yeni sezon öncesi ziyaret ederek teknik direktör Zeki Yılmaz ve teknik heyetle bir araya geldi. Şahabettin Özarslaner tesislerinde gerçekleşen ziyarette Van Masterler Derneği, Başkan Yardımcısı Metin Sevgin, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Bitiktaş, Fahri Baştürk, Meriç Harman, Enver Çiftçi, Kadir Kartal, Çetin Berge, Yunus Çiftçi, Çetin Yacan, Cihan Bucak ve Rıdvan Can yer aldı.

Van futbolunun önemli isimlerinin yer aldığı Van Masterler Derneği Yönetim kurulu üyeleri yeni sezon hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Vanspor'a ve teknik heyete ziyarette bulunarak, yeni sezonda başarı dileklerinde bulundular. Van Masterler Takımını tesislerde Vanspor Kulüp Başkanı Yavuz Kuşan, AS Başkan Yunus Emre Aykaç, Teknik Direktör Zeki Yılmaz ve teknik heyet karşıladı.

'Vanspor'a ve hocalarımıza başarılar diliyoruz"

Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Masterler Derneği Başkan Yardımcısı Metin Şevgin, “2022-2023 Futbol sezonunda ilimizi 2'nci Lig'de temsil edecek olan Vanspor'umuza ve teknik heyetimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, moral verdik. Yıllardır Vanspor'da görmek istediğimiz Vanlı hocalarımız ve altyapıdan gelen çocuklarımızın takımda olması son derece sevindirici. Vanspor teknik direktörü ve Van dernek başkanımız Zeki Yılmaz, yardımcı antrenörlerimiz Bengin Çakay, Ali Kurt, Murat Yıldırım, Osman Yıldırgan, altyapı genel koordinatörü Fahri Baştürk, kadın futbol takımı antrenörü Ferhat Yıldırımçakar'ın ilimizin tek profesyonel takımı Vanspor'un başarısı için bir arada olmaları Van'ın sporu adına çok önemlidir. Bizlerde Van Masterler Derneği olarak, her zaman Vanspor'muz ve Vanlı hocalarımızın yanında olacağız" dedi.

"Teşekkürler Masterler"

Başkanlığını ve kurucusu olduğu Van Masterler Derneği yönetim kurulu ve takım arkadaşlarının nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Vanspor teknik direktörü Zeki Yılmaz, “Van Masterler Derneği yöneticilerinin ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sezon öncesi bizlere büyük moral verdiler. Van Masterler takımına çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme