Van Öğretmenler Gününe Hazır

Van'da oteller, eğlence yerleri ve restoranlar 24 Kasım salı günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü için özel program hazırladı. İşletme sahipleri programların öğretmenlerden büyük ilgi gördüğünü belirttiler.

Hacı Yılmaz

Eğitim öğretimin temeli, karanlıkları aydınlatan bilgili çalışkan nesiller yetiştiren bir ulusun çağdaş ülkeler seviyesine yükselmesine emek veren öğretmenler için Van'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle oteller, eğlence yerleri, restoranlar özel programlar hazırladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birçok mağaza özel indirim başlattı.

Öğretmenler Günü için özel hazırlıklarını tamamlayan otel ve işletme yetkilileri öğretmenlerin eğitim öğretim süresince yoğun ve yorucu bir dönem geçirerek önemli sorumluluklar yüklendiklerini belirterek öğretmenlerin özel programlar ile meslektaşları, aileleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelerek güzel vakit geçirebileceklerini ve stres atacaklarını söylediler.

24 Kasım Öğretmenler Günü özel eğlence ve yemek programlarına okullardan, ilçelerden ve kırsaldan yoğun talep aldıklarını kaydeden yetkililer programlar kapsamında öğretmenlere çeşitli sürprizler hazırladıklarını belirttiler. 24 Kasım Öğretmenler Günü hazırlıklarını tamamlayan oteller ve işletmeler unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Büyük Urartu Oteli, Merit Şahmaran Oteli, Merit Mangal Başı, Hünkar Mangalbaşı ve diğer işletmeler 24 Kasım Öğretmenler Günü hazırlıklarını tamamladı. Ekonomik fiyatlarla öğretmenler günü programı düzenleyen Büyük Urartu Oteli, Merit Şahmaran Oteli, Merit Mangal Başı, Hünkar Mangalbaşı şimdiden rezervasyonlar yapıldığını,yoğun ilginin yaşandığını dile getirdiler.

Şehir merkezinde yer alan Büyük Urartu Oteli 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen özel gecede konuklarını zengin lezzetler eşliğinde ağırlayacak. Urartu Oteli müşterilerini Van Oturma Gecesi, Urartu Orkestra ve Urartu Disco, Pup Clup, DJ Yabancı ve Orkestra Urartu Bayan Solistle gecenin ilerleyen saatlerine kadar müşterilerini doyasıya eğlendirecek. Geceye katılmak isteyenler 0532 134 61 21 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

Edremit sahilinde yer alan Merit Şahraman Oteli 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel programla giriyor. Otel tarafından hazırlıkları tamamlanan geceye katılacak konuklar için farklı menü hazırlandı. Öğretmenlerin ve konukların katılacağı gecede canlı müzik orkestrası eşliğinde Hüsamettin Bucak sahne alarak programa sesi ve yorumuyla renk katacak. Geceye katılmak isteyenler 0506 137 59 73 nolu telefondan rezervasyon yaptırabilecekler.

İpekyolu üzerinde hizmet veren yeni yüzüyle Hünkâr Mangalbaşı Et ve Balık Restoran ile Zübeyde Hanım Caddesi'nde yeni açılan Siirt Büryancısı da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde et lezzetinin keyfine varmak isteyen öğretmenleri ağırlayacak.

Hünkar Mangalbaşı restorana 217 15 00 nolu telefondan, Siirt Büryancısına 216 10 22 nolu telefondan ulaşabilirler.

Van'da 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel otel, eğlence yerlerinin, restoranların program hazırlamasından mağazaların indirim uygulamalarından memnun olduklarını belirten öğretmenler ' Yoğun ders programı içerisinde eğitim veriyoruz. Çoğu zaman meslektaşlarımız ve arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı dahi bulamıyoruz. 24 Kasım bizim için özel önem taşıyor. Özellikle kırsal yerlerde görev yapan öğretmen meslektaşlarımız ve aileleri için bu gece ve programlar dinlenme, eğlenme stres atma fırsatı veriyor. Van'da öğretmenler için özel program hazırlayan, indirim uygulayan bütün işletmelere teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz' dediler.

Bakmadan Geçme