Van Valiliği'nden açıklama

Van Valiliği, Kurban Bayramı dolayısıyla 17 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'da Edremit Uygulama Otelinde resmi bayramlaşma töreni düzenleyeceğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, 'Kıymetli Hemşehrilerimiz, Kurban Bayramı dolayısıyla tüm halkımız resmi bayramlaşma törenine davetlidir' ifadelerine yer verildi.

Valilik Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni düzenleyecek. Edremit Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma töreninde, Van Valisi Ozan Balcı başta olmak üzere, milletvekilleri, il protokolü ve vatandaşlar bir araya gelecek.

Van Valiliği'nin düzenleyeceği resmi bayramlaşma töreni, vatandaşların bir araya gelerek, bayram sevincini paylaşması ve birlik beraberlik duygularını pekiştirmesi için önemli bir fırsat sunuyor. Vatandaşlar, törende bir araya gelerek, birbirleriyle kucaklaşacak ve bayram coşkusunu yaşayacaklar.

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bu resmi bayramlaşma töreninin, Van halkının sosyal, kültürel ve manevi değerlerini güçlendirmesi ve bir araya gelmesine katkı sağlaması bekleniyor. Ayrıca, törenin, Van'daki resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar arasındaki iletişim ve etkileşimi artırması da hedefleniyor.

Edremit Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilecek olan resmi bayramlaşma törenine katılımın yoğun olması bekleniyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme