Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı açılıyor

Van'da 25 Ekim-3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 10. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

10. kez düzenlenecek Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Anadolu'nun dört bir yanından gelen yöresel tatlar ve el emeği ürünler bu yıl da Van'da buluşacak. Fuarda; İzmit pişmaniyesi, Karadeniz peynirleri, Gümüşhane pestil ve kömesi, Çankırı tuzu, Afyon sucukları gibi birbirinden özel lezzetlerin yanı sıra tekstil, takı el sanatları, hediyelik eşya ve züccaciye ürünleri de sergilenecek.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Fuara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla, fuar süresince her gün Beşyol mevkiinden her saat başı ücretsiz servisler kalkacak. Ziyaretçiler, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'ne rahatça ulaşarak alışveriş yapmanın keyfini çıkaracak.

Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen üreticilerle tüketicileri buluşturmayı amaçlıyor. Hem yerel ekonomiye katkı sağlayan hem de kültürel mirasın tanıtımına olanak veren bu fuar, Vanlıların ve çevre illerden gelen misafirlerin yoğun ilgisiyle her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor.

25 Ekim Cuma günü açılacak olan fuara tüm Van halkı davet edildi.

Bakmadan Geçme