Van YYÜ Rektörü Şevli'den gazetemize ziyaret

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri ile gazetemizi ziyaret etti.

Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Kayri ile birlikte gazetemizi ziyaret eerti. Rektor Şevli, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram ile görüşerek, üniversite ve Van üzerine sohbet etti.

Ziyaretinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin gelişimi ve değişimiyle ilgili konulara değinen Rektör Şevli, "Hafta sonları fırsat buldukça yerel gazetelerimizi, eşraf ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretleri çok önemsiyoruz. Çünkü ziyaretlerimizde değerli bilgiler ve öneriler elde ediyoruz. Türkiye'nin köklü üniversitelerinden olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesini nitelikli bilim yuvası yapmak ve Van'a daha fazla katkı sağlamak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali, Rektör Şevli ve Rektör Yardımcısı Murat Kayri'ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme