Vanlı Bayan Futbolculardan Kılıçdaroğlu'na sürpriz

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'daki programının ikinci gününde kadınlarla toplantıda bir araya geldi.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'daki programının ikinci gününde kadınlarla toplantıda bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu toplantı öncesi Van'da Bayan Yıldızlar FutbolŞampiyonu olan Mustafa Cengiz Ortaokulu Bayan Futbol Takımı futbolcuları çiceklerle karşıladı.

CHP İl Başkanları toplantısına katılmak üzere dün Van'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programının ikinci günde kadınlarla toplantı yaptı. Kadın STK temsilcilerinin de bulunduğu toplantı öncesi, Van'da Bayan Yıldızlar Futbol Şampiyonu olan Mustafa Cengiz Ortaokulu Bayan Futbol Takımı futbolcuları Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir karşılama yaptı.

MALZEME DESTEĞİNDE BULUNACAK

Çiçeklerle karşılanan Kılıçdaroğlu, takımın antrenörlerini ve futbolcularını tek tek kutladı. Daha sonra futbolcu kızlarla fotoğraf çektiren ve sohbet eden Kılıçdaroğlu, kendisinden malzeme isteyen futbol takımına malzeme desteğinde bulunacaklarını ve her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Daha sonra Van'daki bazı kadın STK temsilcilerini de aralarında bulunduğu 50 kadınla basına kapalı olarak toplantı yapıldı.

Bakmadan Geçme