Vanlı boksör rakibini nakavt etti

Vanlı boksör Burak Durgun Tayland'da düzenlenen kral kupası turnuvasında ağırsıklette Fransız rakibini nakavt ederek şampiyon olmayı başardı.

Rıdvan Can

20 Şubat tarihinde Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yapılan turnuvada Vanlı boksör Burak Durgun, 94 kiloda Fransız rakibini nakavt ederek şampiyon olmayı başardı.

Tayland'da düzenlenen kral kupası turnuvasında Van'ı en iyi şekilde temsil eden Vanlı boksör Burak Durgun rakibini nakavt ederek şampiyon oldu.

11 yıl önce boksa başlayan Burak Durgun şimdiye kadar 9 amatör, 6 profesyonel maça çıktı. Bu müsabakaların 12'sinde galip gelerek, 3'nde mağlup oldu. En son maçını Haziran ayında Van'da düzenlenen Golden Kickboxing World Champion's arenasında yapan Vanlı boksör Burak Durgun rakibine havlu attırarak, kazanmayı başarmıştı.

“Şampiyonluğu Van'a ve Vanlılara armağan ediyorum”

Şampiyonluk sonrası Tayland'da bağlantı kurduğumuz Durğun gazetemize açıklamalarda bulundu. Vanlı Boksür Burak Durgun, “Öncelikle Van'ı en iyi şekilde temsil ettim. Rakibimi nakavt ederek şampiyon oldum. Çok mutluyum. Bu şampiyonluğumu Van'a ve Vanlılara armağan ediyorum. İnşallah bundan sonraki turnuvalarda da en iyi şekilde temsil edeceğim. Bu turnuva süresince yanımızda olan ve desteğini hiç eksik etmeyen VEDAŞ'a teşekkür ediyorum. Amacımız ülkemizi ve şehrimiz Van'ı uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmektir. İnşallah böyle şampiyonluklarımız devam eder” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme