Vanlı gençler Vatan Partisi'ni tercih etti

Partilerine katılan gençlerle kahvaltıda bir araya gelen Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik, 'Çürümüş sistemi gören, liyakatın değil mülakatın öne çıktığı kayırmacılığa hayır diyen gençler Vatan Partisi'nde birleşmeyi tercih etti' dedi.

Evren Doğruer

Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik, partilerine katılan gençlere rozet taktı. Kahvaltı programında gençlerle bir araya gelen İl Başkanı Akile Çevik'e Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay eşlik etti.

'Vanlıyız, şanlıyız, iktidara hazırız'

Gençlerin Vatan Partisi'ni tercih ettiğini söyleyen Çevik, 'Sorunlarına çözüm arayan, geleceğine umutla bakmak, hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençler Vatan Partisi'ne katılıyor. Çürümüş sistemi gören, liyakatın değil mülakatın öne çıktığı kayırmacılığa hayır diyen gençler Vatan Partisi'nde birleşmeyi tercih etti. Bu topraklar çok bedeller ödedi. Ancak öyle bir harç karılmış ki tüm bölücü çabalara rağmen Türk milleti zafer kazandı. Türkiye'nin yarınlarını yönetecek gençlerimiz bugün Van'ımızda biz de varız diyor. Vatan Partisi olarak milli hükümetin içinde yer almak üzere gümbür gümbür geliyoruz' diyor. Sloganlara bakın. Vanlıyız, şanlıyız, iktidara hazırız. Bu gençler buraya özgür iradelerini kullanarak, partimizin gençlere verdiği değeri ve söz hakkını görerek geldi. Bu yaz Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB) Gevaş'ta düzenlediği yaz kampına katılıp yöneticisiyle, katılımcının fark gözetmeden nasıl yaşadığını gördü' dedi.

'Liyakatsizliğe son vereceğiz'

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay konuşmasında 'Van birliğin,bolluğun,bereketin kalesi. Artık Van, Vatan Partisi'nin de kalesi olacak. Kaderimizi kendi ellerimize aldık, çözemeyeceğimiz sorun yok. Türkiye devrimci bir sürece girdi. Vatan Partisi'nin günleri geldi. Van'da artık bir genç bile uyuşturucu kullanmayacak, işsiz kalmayacak, liyakatsizliğe son vereceğiz. Biz Türkiye'nin öncüleriyiz. Önümüzde zorluklar var ve bunları birlikte aşacağız. Van'ın kaynaklarını üretime aktarmak için, çalışmak ve üretmek için şimdi bir adım öne çıkıyoruz ' ifadelerini kullandı.

'Van'ı gerçek anlamda Doğu'nun incisi yapacağız'

Öncü Gençlik Van İl Başkanı Sedat Cavak ise'AK Parti'den ayrılarak Vatan Partisi'ne katıldım ve Gençlik Kolları Başkanı oldum.Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in liderliğinde Van'ı gerçek anlamda Doğu'nun incisi yapacağız. Van'da gençler ya işsiz, ya hapiste ya da uyuşturucu belasına bulaşmış. Vatan Partisi bunların hepsine çözüm üretecek tek partidir. Van'ın vatansever gençleri Vatan Partisi ile iktidara gelecek' dedi.

Bakmadan Geçme