Vanlı Hoca Van'a Karşı

Etimesgutspor’un Vanlı kaleci Antrenörü Burhan Kadem, ‘‘ Futbol hayatımda Van’ın yeri ayrıdır. B. Belediyespor’a başarılar diliyorum. Yarın iyi oynayan kazansın.’’

Rıdvan Can
Van İskelespor, PTT, Türktelekomspor'da uzun futbolculuk döneminden sonra Vanspor PAF ve Belediye Vanspor'da Teknik Direktör Turgay Karatekin ile birlikte görev yapan Etimesgutspor'un Vanlı Kaleci Antrenörü Burhan Kadem, yarın B.Belediyespor'a karşı oynamanın heyecanını yaşadığını belirterek, ‘' Memleketim olan Van'ın yeri her zaman bende ayrıdır. Yarın oynanayacağımız maç iki takım açısından da önemlidir. İyi oynayan kazansın '' dedi.

Kadem, ‘' B.Belediyespor'a başarılar diliyorum.'

Etimesgutspor'a profesyonelce hizmet eden Vanlı Kaleci Antrenörü Burhan Kadem, 'Bu hafta B.Belediyespor Etimesgutspor maçı özellikle benim açımdan duygusal anlamda çok ve farklı bir karşılaşma olacak. Yaklaşık 15 yıl futbolcu olarak, 5 yılda teknik sorumlu olarak çalıştığım, hayatımda çok önemli yeri olan memleketimin takımına karşı teknik sorumlu olarak kulübede yer alacağım. Bir tarafta profesyonelliğin gereği ekmeğini yediğim Etimesgutspor'un başarısı için canla başla mücadele ederken diğer taraftan doğup büyüdüğüm futbolculuk ve Antrenörlüğümün başladığı kulübe karşı oynamanın güzel heyecanını yaşayacağım. Gönlümün, sevgimin her zaman B.Belediyespor ile olduğunu söylemek istiyorum. B.Belediyespor'a ligde başarılar diliyorum' dedi.

Bakmadan Geçme