Vanlı işadamı İshak Sevimli TÜSİAD üyeliğine seçildi

Wilco Group Genel Müdürü, Vanlı işadamı Mehmet Avcı'dan sonra Sevimliler Group Yönetim Kurulu Başkanı Vanlı işadamı İshak Sevimli Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ne üye seçildi.

Rıdvan Can

Van'da başlayan iş hayatı yolculuğunda büyük başarı hikayesi gerçekleştiren iş adamı İshak Sevimli, kısa zamanda Türkiye'nin tanıdığı, bildiği örnek bir sanayici olma başarısını gösterdi. Sevimliler Group Yönetim Kurulu Başkanı İshak Sevimli, Türkiye'nin iş dünyasına yön veren TÜSİAD üyeliğine seçilerek, Van'ın gururu oldu.

Ülkenin en etkili işadamlarının üye olduğu TÜSİAD üyeliğine seçilen Sevimli, Vanlı iş adamı Mehmet Avcı ile birlikte Van'a faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

“Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğim”

İstanbul'da yaptığı başarılı çalışmalarının ardından TÜSİAD üyeliğine seçilen Sevimli, gazetemize önemli değerlendirmelerde bulunarak, “Doğup büyüdüğüm memleketim Van'da ilk ticaret hayatına inşaat ve tekstil alanında başladım. Kendi alanında başarılı iş adamlarından oluşan TÜSİAD üyeliğine Vanlı iş adamı olarak seçilmek beni mutlu etmiştir. Layık görüldüğüm TÜSİAD'da Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

“Birlikten güç doğar”

TÜSİAD aracılığıyla Van'a iş adamlarını getireceklerini söyleyen Sevimli, "TÜSİAD'a bağlı üye işadamlarını Van'da toplayarak güçbirliği oluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Van'a getireceğimiz. İş adamlarına hem Van'ı tanıtacağız hemde yatırım yapmalarını sağlayarak, birlikten güç doğar ilkesini TÜSİAD'la özdeşleştireceğiz” diye konuştu.
Vanlı işadamı Sevimli, TÜSİAD üyeliğine seçilmesinde büyük katkıları olan Wilco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı'ya teşekkür etti.

İSHAK SEVİMLİ KİMDİR?

1982 Van doğumlu olan genç iş adamı İshak Sevimli, ilköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Van'da tamamlayarak, genç yaşta Van'da Sevimli Group adı altında kurduğu şirketlerin başına geçerek ticaret ve iş hayatına atıldı. İnşaat ve tekstil sektöründe iş hayatına atılan ve kısa zamanda iş dünyasının dikkatlerini üzerine çekerek, TÜSİAD üyeliğine seçilme başarısı gösterdi.

Bakmadan Geçme