Vanlı Judoculardan başsağlığı mesajı

Judo Federasyonu Van İl Temsilcisi Gürsel İzciler Manisa Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Rıdvan CAN

Gürsel İzciler yayınladığı mesajda, Türkiye'yi yasa boğan patlama sonucunda hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum dedi.

Gürsel İzcier mesajında şunları söyledi: “ Manisa ilimizin Soma İlçesinde maden ocağında yaşanan kazada Türkiye çok sayıda evladını kaybetmiş, yüzlerce ailenin ocağına ateş düşmüştür. Bizlerde Van depremlerinde aynı acıları yaşadık. Dolaysıyla Soma'da yaşanan acıları en iyi bilenlerdeniz. Bu felaket hepimizin yüreğine ateş düşürmüştür. Van judo camiası yaşanan acıları en içten duygularla paylaşmaktadır. Soma'da hayatını kaybeden maden işçisi kardeşlerimiz karanlıklar içinde yaşadılar, ebedi mekanları aydınlık olsun Umarız milletimiz bir daha böyle felaket ve acılar yaşamaz. Soma maden ocağında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar , acil yaralılara şifa dilerim.

Bakmadan Geçme