Vanlı Kadınlar İzmir'e gol yağdırdı

Van Büyükşehir Beldiyespor Bayan Futbol Takımı deplasmanda İzmir Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğt.Merkezspor'u 5-0'lık skorla farklı yendi. Van Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren goller Aycan Arda (3), Hamide ve Gülcan'dan geldi.

Rıdvan CAN

Kadınlar Futbol 2'nci Ligdeki temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğt.Merkezspor'a gol yağdırdı. Rakibini 5-0'la geçen dişi kramponlar Van'a üç puanla döndü.

Van Büyükşehir Beldiyespor Bayan Futbol Takımı Kadınlar Futbol 2.Ligi'nde 6'ncı hafta maçında Karşıyaka ilçe Stadı'nda Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Merkezspor'u spor'un konuğu oldu. 90 dakika boyunca mükemmel bir futbol ortaya koyan kırmızı-siyahlı ekip ilk yarıyı Hamide, Aycan ve Gülcan'ın kaydettiği gollerle 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıya ilk yarıyı aratmayacak üstün bir futbol sergileyen temsilcimiz ikinci yarıya da golle başladı. Aycan'ın 'hat trick' yaptığı maçın ikinci yarısında da attığı 2 golle farkı 5'e çıkardı. Zorlu deplasmandan üç puan çıkaran ve aldığı farklı galibiyetin ardından Van'a dönen Van Büyükşehir Belediyespor haftaya sonu ligin güçlü ekiplerinden Osmaniye Demirspor'u konuk edecek.

Karşıyaka maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Van büyükşehir Belediyespor Bayan futbol takımı Antrenörü Ayhan Öztürkçü, 'Rakibimizi başarılı oyun sonunda farklı mağlup ettik. Tüm futbolcuları kutluyorum' dedi.

Bakmadan Geçme