VANLI MASTERLER ANTALYA YOLCUSU

Van Masterler Derneği futbolcuları Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'un öncülüğünde bu yıl 17-22 Nisan tarihlerinde yapılacak olan futbol turnuvasına katılmak üzere bu sabah Antalya'ya uçtu.

Vansesi Haber Merkezi

Kadrosunda Zeki Yılmaz, Enver Azbay, Bengin Çakay, Metin Şevgin, Can Polat, Fahri Baştürk, Ergin Çiftçi, Lezgin Boran Mehmetoğlu, Davut Yıldırım ve Rıdvan Can gibi önemli isimlerin oluşturduğu Van Masterler Van'a kupayla dönmek istiyor. G Grubunda Gaziantepspor, Denizlispor ve Romanya temsilcisi Dinamo Tonya takımları karşılaşacak olan Van Masterler takımı ilk maçını bugün saat 17:00'da grubun güçlü takımlarından Gaziantepspor ile oynayacak.

Van'ı temsilen bu önemli turnuvaya katılan Van Masterler G Grubunda Gaziantepspor, Denizlispor ve Dinamo Tonya Masterler takımlarıyla eşleşti. İlk maçını bugün grubun güçlü takımlarından Gaziantepspor Masterler'i ile karşılaşacak olan Van Masterler'in hedefi kazanmak.

BAŞKAN YILMAZ: İDDİAALIYIZ

Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yılmaz, “Öncelikle turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Fanatic Tour sahibi ve Antalya Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'a ve ekibine Van Masterler Derneği adına teşekkür ediyorum. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasına Türkiye'nin farklı illerinden ve Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen efsane futbolculardan kurulu Masterler Futbol takımlarının katıldığı turnuvaya Van adına ve Van'ı temsilen katılıyoruz. Yoğun kış şartlarına rağmen haftanın belirli günlerinde halı saha dönem dönem de Van Atatürk Şehir Stadında, Şahabettin Özarslaner Tesislerinde ve DSİspor Tesislerinde turnuvaya iyi hazırlandık. Turnuvanın en iddialı takımlarından biriyiz” dedi.

Turnuvanın en zor grubuna yer aldıklarını ifade eden Zeki Yılmaz, “Turnuvanın en güçlü grubunda mücadele edeceklerini ifade edeceğiz, Grup'ta Denizlispor, Gaziantepspor ve Romanya temsilcisi Dinamo Tonya ile kıyasıya bir rekabet içinde olacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme