VANLI MASTIRLER ANTALYA'YA HAZIR

3-8 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılacak Uluslararası Türkiye Mastırlar Futbol Turnuvasında mücadele edecek olan Van Mastırlar futbol takımı önceki gün DSİspor çim sahasında son antrenmanla çalışmalarını tamamladı.

Rıdvan Can

Bu yıl Antalya Kemer'de yapılacak olan ve 40'a yakın Mastır Futbol Takımının katılacağı Futbol Turnuvasında Van'ı başarıyla temsil etmek istediklerini belirten, Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay her yıl geleneksel olarak Antalya'da yapılan futbol turnuvası çalışmaları kapsamında son hazırlık çalışmasını önceki gün DSİspor çim sahasında yapılan çift kale maçla tamamladıklarını söyledi.

Turnuvaya iddialı hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen Azbay, hazırlık çalışmaları kapsamında haftanın belli günlerinde çim sahada 3, halı saha da 5 antrenman yaptıklarını ifade etti.

Van Masterler Futbol Takımı olarak her yıl geleneksel olarak Antalya'da gerçekleştirilen uluslararası futbol turnuvasına katılarak güzel dostluklar ve kültürel bir bağ oluşturduklarını belirten Azbay, “3-8 Ekim tarihleri arasında 2017 yılının son turnuvasına katılacağız. Bu turnuvaya Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından güçlü takımlar katılacak. Burada da Van'ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Kültürel tanışmayı sağlayarak farklı kültürlerle bir araya geleceğiz. Van'ı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme