Vanlı Okuyucularımla Buluşuyorum

Siz bu yazıyı okuduğunuzda ben Van'da olacağım. Bu kez iğde kokusu değil ama iğde kokusu kadar sevdiğim kitap kokusu beni karşılayacak.

Siz bu yazıyı okuduğunuzda ben Van'da olacağım. Bu kez iğde kokusu değil ama iğde kokusu kadar sevdiğim kitap kokusu beni karşılayacak.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Van Kitap Fuarının yanı sıra Van'da imza ve söyleşilere katılacağım. Kitabın o büyülü yolculuğunda sizlerle birlikte olacağım. Bir bardak çay eşliğinde sohbet edeceğim dostlarımla, belki okurlarla kitaplarım üzerine konuşacağız. Çocuklara dokunacağım onların duygularına. Tebessümlerine bir iki şiir iliştireceğim ya da birkaç öykümün kahramanı olacaklar çocuklar, kadınlar ve erkekler. Caddelerinde, sokaklarında çocukluğumu bulacağım belki de. Lavaşa otlu peyniri saracağım bir kahvaltı salonunda. Ya da bir türküde efkarlanacak, bir dost elini tuttuğumda memleketimde olmanın huzurunu yaşayacağım.

Tüm bu duyguları içselleştirip kaleme alacağım döndüğümde. Gözlemlerimle birlikte kitabın kokusunu, kitap okumanın lezzetini, hayallerini gerçeğe dönüştüren yazarların kitaplarını anlatacağım sizlere. Koşar adım standa gelen çocuğun coşkusunu paylaşacağım. Her dokunuşta can bulan kitapları, iki yürek arasında akan sevgiyi çağlayan ırmaklar tadında aktaracağım sizlere.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme