Vanlı şair yazar Mustafa Işık okurlarıyla buluştu

Şair yazar Mustafa Işık, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen, proğram yapımcılığını Şifanur Özçelik Şirin'in üstlendiği etkinlikte okurlarıyla buluşarak kitaplarını sevenleri için imzaladı.

Birçok kültür ve sanat etkinliğine imza atarak adından söz ettiren Şair yazar Mustafa Işık, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen proğramda okurlarıyla buluştu.

'EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM'

Gazetemize konuşan Mustafa Işık, '22 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü himayesinde Kedili Tekke Millet Kütüphanesinde gerçekleştirilen 'Erguvan Kitap Okumaları' etkinliği kapsamında şair-yazar Şifanur Özçelik Şirin Hanımefendi'nin konuğu olduk. 'Heybemde Biriken Yolculuk' kitabım hakkında birbirinden kıymetli şair- yazar dostların teşrifleriyle keyifli bir proğram gerçekleşti ve katılan dostlara kitaplarımızdan imzaladık. Proğram yapımcısı Şifanur Özçelik Şirin Hanımefendi'ye, Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri yetkililerine, Kedili Tekke Millet Kütüphanesi yetkilisi Muharrem Kaplan Beyefendi'ye ve değerli vakitlerini ayırıp bizleri yalnız bırakmayan, söyleşimize eşlik eden dostlara kalbî şükranlarımla teşekkür ederim. Şiire ve kitaplara dostlukla' dedi. EVREN DOĞRUER

Yorumlar 2
Mustafa Işık 24 Temmuz 2023 22:40

Edebiyata, sanata kültüre ve Van’a kattığınız güzellikler adına Vansesi gazetesine ve Burhan Ergin Bey'e kalbî şükranlarımı sunarım.

Mustafa Işık 24 Temmuz 2023 22:40

Edebiyata, sanata kültüre ve Van’a kattığınız güzellikler adına Vansesi gazetesine ve Burhan Ergin Bey'e kalbî şükranlarımı sunarım.

Bakmadan Geçme