Vanlı yazar şair Mustafa Işık okuyucularıyla buluşuyor

Van'ın kültür ve sanat elçisi şair yazar Mustafa Işık ve Van Gölü İncileri Edebiyat Sayfası yazarı Şifanur Özçelik Şirin, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Erguvan Kitap Okumaları etkinliğinde okurlarıyla buluşuyor.

2021 yılında tayini Bursa'ya çıkan, Van'ın kültür ve sanatına yazdığı yazı ve şiirlerle önemli katkı sunan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Işık'ın çalışmaları başarılı bir şekilde devam ediyor.

Birçok kültür ve sanat etkinliğine Van'ı temsilen katılan Mustafa Işık bu kez de Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından 22 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek Erguvan Kitap Okumaları etkinliğinde şair yazar Şifanur Özçelik Şirin ile birlikte katılarak "Heybemde Biriken Yolculuk" kitabını okurları için imzalayacak.

“Okurlarımızla buluşup kitaplarımızı imzalayacağız.”

Gazetemize açıklamalarda bulunan şair yazar Mustafa Işık, “Van'ımızın kültür ve sanatına katkı sumak için çalışmalarımız sürüyor. İlimizin köklü gazetesi Vansesi Gazetesi işbirliğiyle her hafta yayımlanan Van Gölü İncileri Edebiyat Sayfasının yanı sıra şair yazar arkadaşlarımızla birlikte kültür ve sanat etkinliklerine katılarak Van'ımızı en güzel şekilde temsil ediyoruz. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar kültür, sanat ve edebiyat alanında Van'ın gelişmesi için çaba sarf ettik. Çok şükür belli bir ilerleme kaydettik. Her ne kadar Bursa'da olsak da gönlümüz Van'dadır. Van için emek harcamaya devam edeceğiz. 22 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00'de Osmangazi Belediyesi Başkanlığı himayesinde düzenlenecek olan Erguvan Kitap Okumaları etkinliğinde "Kedili Tekke Millet Kıraathanesi"nde okurlarımızla buluşup kitaplarımızı imzalayacağız. Burada da Van'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Etkinliğin düzenlenmesine emek veren herkese çok teşekkür ederim.” dedi. BURHAN ERGİN

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme