VANLILAR CUMHURİYET İÇİN BULUŞACAK

Vanlı kadınlar, erkekler, gençler, çocuklar, 2 Nisan Vanlılar Grubu öncülüğünde Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yıl dönümü münasebetiyle 28 Ekim Pazartesi günü Tarihi Tekel binası önünde bir araya gelerek Cumhuriyet Buluşması gerçekleştirecek.

Hacı Yılmaz

Cumhuriyet Bayramını kutlamak, eserlerini hatırlatmak ve koruyarak yaşatmak amacıyla Cumhuriyet'in 96. yılında Van'da farklı bir etkinlik gerçekleştirilecek. Vanlı kadınların, erkeklerin, gençlerin ve çocukların katılımıyla 28 Ekim 2019 (Pazartesi) günü saat 14.00 'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Van'ın Cumhuriyet dönemi mimari eserlerinden Tarihi Tekel binası önünde Cumhuriyet Buluşması gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Buluşması Tekel binasına karanfil bırakılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son bulacak.

Sosyal medyada bir araya gelen 2 Nisan Vanlılar Grubu üyelerinin özgür girişimiyle tamamen bağımsız ve sivil anlayışla gerçekleştirilecek buluşmaya Van'ın gelişmesine, kalkınmasına özel bir önem veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk değerlerine ve Cumhuriyet'e sahip çıkan herkes davet edildi.

Farkındalık yaratmayı amaçlayan Cumhuriyet Buluşması'nın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme