Vanlılar İçin Keyif dolu hafta sonu etkinliği

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından vatandaşların keyifli bir hafta sonu geçirmesi için açık hava sinema etkinliği düzenlenecek.

Fahrettin Yiğit

Van'ın Edremit Belediyesi 2 Eylül Cumartesi (Bugün) vatandaşların ailesi ile birlikte keyif dolu bir hafta sonu tatili geçirebilmesi için Kent Meydanında açık hava sinema etkinliği düzenleyecek.

Edremit Belediyesi ekipleri yaptığı açıklamada, 2 Eylül Cumartesi (Bugün) saat: 19.30'da, Edremit Kent Meydanında Usta Oyuncular Kemal Sunal, Yasemin Yalçın, Bülent Kayabaş, Nevzat Okçugil ve Şemsi İnkaya'nın başrolünde oynadığ Yeşil Çam filmi “Talih Kuşu”nun sahneleneceğini duyurarak tüm Van halkını etkinliğe davet etti.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
TEŞEKKÜRLER EDREMİT 03 Eylül 2023 10:50

BUNLAR VANLILARIN HAKKIDIR EDREMİT: Kurumların tesisleri, kampları ve bahçeleri kıyılarda olamaz, olmamalı. Buralar boşaltılıp halka açılmalıdır. EDREMİT: Şahıslar tarafından kıyıdan yüz metre içeride yapılmış otel, tesis, işletme, kafeterya, restaurant, kafe, aquapark vb.her tür yapı kaldırılmalıdır. EDREMİT: Havaalanından- Edremit Halk Plajına kadar bütün kıyı ve sahiller ihya edilip sahil bandı, yeşil kuşak ve rekreasyon alanları yapılmalıdır. İPEKYOLU: Kıyılar boyunca sahil bandı ve rekreasyon alanları oluşturulmalıdır. TUŞBA: 15 Temmuz Parkı- YYÜ Kampüsü arasına sahil bandı ve rekreasyon alanları oluşturulmalıdır. TUŞBA: Çitören, Mollakasım, Ayanıs, Amik sahil ve kıyılarında en az yüz metreye kadar hiçbir yapı olmamalıdır. Sahillere inen sokaklar asfaltlanmalı, bütün ara yollar açılmalıdır. EDREMİT- İPEKYOLU- TUŞBA: Üç ilçenin kıyılarında dip çamuru ve yüzey temizliği yapılıp hızla tamamlanmalıdır. EDREMİT- İPEKYOLU- TUŞBA: Bütün kanal, dere ve arklar acilen temizlenmelidir.  

Bakmadan Geçme