Vanlılar sıcak havanın tadını Edremit'te çıkarıyor

Van'da havaların ısınmasıyla serinlemek isteyen vatandaşlar Edremit'de bulunan piknik alanları ve sahilde zaman geçirdi.

Van'da havaların ısınmasıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşlar, Edremit'te bulunan piknik alanları ve sahilde vakit geçirdi. Edremit ilçesinde sahil boyunca birçok vatandaş, yürüyüş yaparak güzel havanın tadını çıkardı. Kimisi bisiklet yolunda bisiklet sürerken, bazıları da paten ve scooter tercih etti. Sahil boyunca yürüyüş yapan vatandaşlar arasında köpekleriyle gezenler de dikkat çekti. Piknik alanlarında aileler, mangal yaparak ve çimenlerde oturarak keyifli anlar yaşadı. Çocuklar ise oyun alanlarında eğlendi. Edremit sahili, hem doğa severler hem de spor yapmak isteyenler için ideal bir mekân haline geldi. Vatandaşlar, deniz kenarında temiz hava alarak, günlük streslerini attı. Hafta sonu tatilini değerlendiren Vanlılar, Edremit'in sunduğu doğal güzelliklerden ve dinlenme alanlarından faydalanarak, keyifli vakit geçirdi.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Van'a, çevresine, doğasına herkes sahip çıkmalı 23 Haziran 2024 19:38

HERKES ÇÖPÜNÜ, ARTIĞINI, ATIĞINI POŞETLEYİP ÇÖPE ATSIN VEYA ÇÖP YOKSA ARACINA KOYUP EN YAKIN ÇÖP KONTEYNERİNE ATSIN. EN UFAK ATIĞI, EN UFAK ÇÖPÜ, BİR İZMARİTİ BİLE ETRAFA ATMAYIN. UNUTMAYIN ŞEHRİNİ SEVENLER, ÇEVRESİNİ SEVENLER, DOĞASINI SEVENLER, KENDİNİ SEVENLER, AİLESİNE VE GELECEĞİNE DEĞER VERENLER ASLA ÇEVREYİ KİRLETMEZLER, AKSİNE ÇEVRELERİNİ TEMİZLER VE KORURLAR. ALLAH RIZASI İÇİN TEMİZLİĞE ÖNEM VERELİM. VAN'IN ÇARŞILARINA, KALDIRIMLARINA, CADDELERİNE, SOKAKLARINA, AĞAÇ ALTLARINA, REFÜJLERE, DÜKKANLARININ ÖNÜNE, PARKLARA, AÇIK ALANLARA, KIYILARA, SAHİLLERE, DERELERE, KANALLARA İZMARİTLERİ, SU PETLERİNİ, SİGARA PAKETLERİNİ, YİYECEK ARTIKLARINI, AMBALAJLARI, KAĞITLARI, KARTONLARI, NAYLONLARI, HER TÜRLÜ ÇÖP VE ATIK MADDEYİ KİM ATIYOR? ALLAH AŞKINIZA BUNU YAPMAK İNSAN İŞİ Mİ? İNSAN OLAN, BİLİNÇLİ OLAN, AHLAKLI OLAN, DUYARLI OLAN, MEDENİ OLAN, KENDİNİ VE ŞEHRİNİ SEVEN İNSAN ÇÖPÜNÜ ETRAFA ATMAZ, SADECE VE SADECE ÇÖP KOVALARINA BIRAKIR. TEMİZLİK BİR KÜLTÜR MESELESİDİR. HERKES,HER ÇOCUK, HER GENÇ, HER ESNAF, HER AİLE, HER YAYA, HER SÜRÜCÜ , HER KADIN, HER ERKEK BU KONULARDA DUYARLI VE TİTİZ OLSUN. BİLİYORUZ Kİ TEMİZLİK İNSANLARIN İŞİDİR. TEMİZLEMEK GÖREVİMİZ OLMASA DA, KİRLETMEMEK SORUMLULUĞUMUZDUR. ŞEHRİMİZ, ÇEVREMİZ VE DOĞAMIZ BİZLERİN AYNASIDIR.

Bakmadan Geçme