Vansesi Gazetesi Türkiye gündeminde

Van'ın sorunlarını, gelişmelerini, beklentilerini Türkiye gündemine taşıyarak çözümüne katkı sunan Vansesi Gazetesi 'İşsizler Umut Kuyruğunda' manşet haberiyle Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Evren Doğruer

Van'ın sorunlarını sık sık manşetleriyle gündeme getiren, çözüm üreten Van'ın en köklü gazetesi 81 yaşındaki Vansesi Gazetesi bugünkü manşet haberiyle Van'ın işsizlik sorununa dikkat çekti. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı Fox TV Çalar Saat haber programında sabah ekrana gelen gazetemizin manşetinde yer alan ‘İşsizler Umut Kuyruğunda' manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından ayrıntılarıyla okundu.

‘İşsizler Umut Kuyruğunda' manşet haberimizde çeşitli kamu kurumlarında ve belediyelerde 6 ay süreyle geçici olarak çalışmak isteyen işsizler İŞKUR İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluştururken, bin 500 kişilik kadro için 4 günde yaklaşık 16 bin kişi başvururken, müracaatların 40 bini aşması bekleniyor ifadelerine yer verilmişti.

Van'ın işsizlik sorununu Türkiye gündemine taşıyan, milyonların ve yetkililerin okuyup bilgi sahibi olduğu Vansesi'nin manşet haberini okumak için aşağıdaki linki tıklayın.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme