VANSESİ’NİN MANŞETİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Van’ın 77 yıllık sesi Vansesi gazetesinin bugünkü manşeti A Haber Kanalı'nda Türkiye gündemine taşındı. A Haber televizyon kanalı gazetemizin bugünkü manşet haberini ve ön sayfasını ekranlarına taşıyarak izleyicilerine duyurdu.

İlhan Siyahtaş

Vansesi Gazetesi’nin bugünkü manşet haberi ve ön sayfası Türkiye gündemine taşındı.   Türkiye’nin en fazla izlenen haber kanallarından A Haber’de Nihan Günay tarafından sunulan bugünkü Medya Dünyası programında Van’ın ilk gazetesi, Van’ın sesi ve soluğu,  objektif,  tarafsız, doğru haberciliğin Van’da ki tek adresi Vansesi’nin bugünkü ” Kan yok barış var”  manşeti haberi ve ön sayfası izleyicilere tanıtıldı.

A Haber’de bugünkü Medya Dünyası programında programı sunan Nihan Günay dün Van’ı ziyaret eden Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’da yaptığı konuşmasını , “Kan yok, Barış Var” manşeti ve Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  “ Yeni Türkiye’de kan yok, barış var, birlik var, kardeşlik var” ifadelerini spotuna taşıyan Vansesi’ni ekranda okuyarak izleyicilerine duyurdu.

Vansesi’nin bugünkü ön sayfası A Haber televizyon kanalında Medya Dünyası programı boyunca arka fonda Hürriyet, Milliyet, Sabah, Türkiye, Taraf, Posta, AKŞAM, Yeni Şafak, Cumhuriyet ve diğer ulusal gazetelerin yanında yer aldı. 

Bakmadan Geçme