Vanspor, 68 Aksarayspor'u konuk edecek

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Menemenspor'la 1-1 berabere kalan Vanspor bu hafta sahasında lider 68 Aksarayspor'u konuk edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin 6. Haftasında sahasında lider 68 Aksarayspor'la karşılaşacak. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ligin beşinci haftasında deplasmanda Menemenspor'la 1-1 berabere kalırken, Aksarayspor sahasında Nazillispor'u 2-0 mağlup etti.

Vanspor ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 8 puanla sekizinci sırada yer alırken, 68 Aksarayspor ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak 13 puanla averajla liderlik koltuğunda oturuyor.

Tahsin Tam ile yollarını ayırıp teknik direktörlük görevine Ümit Bozkurt'u getiren Vanspor, lider 68 Aksarayspor karşısında sahaya; Kurtuluş Yurt, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Ahmet Eren, Eyüp Akcan, Muhammed Ali Doğan, Mert Örnek, Bekir Can Kara, Harun Kavaklıdere ve Batuhan Kör onbiriyle çıkması bekleniyor.

Aksarayspor, Şaban Yıldırım teknik sorumluluğunda sahaya; Ali Türkan, Oğuzhan Açıl, Onur Ramazan Toprak, İbrahim Yılmaz, Atamer Bilgin, Muhammet Onur Başyiğit, Ahmet Abdullah Çakmak, Alim Harlak, Sezer Yıldırım, Abdurrahman Canlı ve Onur Ural onbiriyle çıkması bekleniyor.

IŞIK'TAN MAÇA DAVET ÇAĞRISI

Vanspor'un fanatik taraftar gruplarından Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Işık, taraftarları maça davet etti.

Taraftarlara seslenen Işık yaptığı açıklamada, “Sevgili Vanspor taraftarları, değerli futbolseverler, takımımızın bu hafta çok önemli bir maçı var. Her birinizi bu tribünlerde, bu renklerin arkasında durduğunu görmek, bizler için büyük bir sevinç kaynağı olacak. Cumartesi günü ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren Vanspor'un geleceği için çok önemli bir maça çıkıyoruz. Sahamızda lider 68 Aksarayspor'u konuk edeceğiz. Bu maçı kazanarak, hem takımımıza destek olmalı hem de sezonun geri kalanında daha güçlü bir Vanspor izlemek için kenetlenmeliyiz. Öncelikle, geçtiğimiz hafta Menemenspor ile oynadığımız maçı değerlendirmek isterim. Deplasmanda 1-1 berabere kaldık, bu sonuç belki bizi tatmin etmedi ama takımımızın gösterdiği mücadele, önümüzdeki maçlar için ümit verici. Takımımız, sahada elinden geleni yaptı ve bu da bizi sevindirdi. Ama biliyoruz ki, bu sonuçlar geçmişte kalmalı. Şimdi, önümüze baklamıyız. Bu hafta sahamızda oynayacağımız maç, sadece puan açısından değil, psikolojik olarak da çok önemli. Lider Aksarayspor ile oynayacağız ve onları yenmek, hem takımımıza hem de taraftarlarımıza büyük bir özgüven kazandıracak. Bu nedenle, siz değerli taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Cumartesi günü stadyumu doldurmalıyız. Sesimizi yükseltmeliyiz. Takımımızın sahada mücadele etme azmini artırmak, onlara moral vermek bizim elimizde. Kara Kobra Taraftarlar Derneği olarak, bu maçta alacağımız sonuçların sadece sahada değil, tribünlerde de etkili olmasını istiyoruz. Hep birlikte, takımıza olan inancımızı, desteğimizi göstermek için harekete geçmeliyiz. Sizleri, her birinizi ayrı, ayrı bu güzel maça davet ediyorum. Giydiğimiz formalar, taşıdığımız renkler, sadece birer sembol değil; bizlerin bir araya geldiği, güçlü bir topluluğun simgesidir. Bu simgeyi, bu buluşmayı en iyi şekilde yansıtmalıyız” dedi.

“HEP BİRLİKTE, TEK YÜREK OLALIM”

Işık açıklamasının devamında, “Unutmayın, statta yaratacağımız atmosfer, oyuncularımızın performansını doğrudan etkiler. Onların her anında, her mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu hissetmeleri gerekiyor. Bu yüzden tezahürat yaparak sesimizin dozunu yükseltmekten çekinmeyelim. Takımımızın her golünde, her başarılı pozisyonda coşkuyla haykıralım. Bizler, bir aileyiz. Bizler, Vanspor'a gönül vermiş insanlarız. Bugün, bu ailemizin bir parçası olarak, sahada savaşan futbolcularımıza destek olmak için burada olmalıyız. Gelin, birlikte bu maçı kazanarak, Vanspor'un geleceğine umutla bakalım. Hep birlikte, tek yürek olarak, bu maçı kazanmak için stadı dolduralım. Unutmayın, her zaman Vanspor! Her zaman Kara Kobra! Hepinizi maçta görmek dileğiyle. Zafere giden yolda, durmak yok! Haydi, Vanspor!” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme