Vanspor, Adıyaman'ı konuk ediyor

Bu sezon ilk defa seyircisinin karşısına çıkacak olan Vanspor, Pazar günü sahasında Adıyamanspor'u konuk ediyor.

TAKİP ET

Ligin ilk maçında deplasmanda Bucaspor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, bu hafta Adıyamanspor'u konuk ediyor. 3 Eylül Pazar günü saat 16:00'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı; Berkay Erdemir, Ahmet Şimşek, Uğur Başdaş ve Berk Çekal hakem dörtlüsü yönetecek.

Ligin güçlü takımlarından Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek moral kazanan Vanspor, Adıyamanspor'u yenerek galibiyet serisini ikiye çıkarmayı hedefliyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz 3 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Adıyamanspor ligin ilk maçında sahasında Diyarbekirspor'a 2-1 mağlup oldu. Puanı bulunmayan Adıyamanspor on dördüncü sırada yer alıyor.

Vanspor Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Furkan Saki, Kerem Çağatay, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Bekir Can Kara, Hasan Bilal, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl, Abdulcebrail Akbulut ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Adıyamanspor Erol Kapusuz teknik sorumluluğunda sahaya; Melih Ağa, Ferhat Şenses, Nihat Koç, Atakan Ekiz, Burak Gürler, Yusuf Akın, Salim İyik, Sadık Eren Yıldırım, Alperen Keleş, Hüseyin Çakmak ve Muhammed Furkan Demir onbiriyle çıkması bekleniyor.

“ADIYAMAN KARŞISINDA GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

Vanspor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, Bucaspor karşısında galip gelmelerinin sevindirici olduğunu belirterek, “Yeni sezonun ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Bucaspor'u deplasmanda 1-0 yenmemiz sevindiricidir. Teknik heyet ve futbolcularımıza çok iyi moral oldu. Bilindiği üzere yeni sezon hazırlıklarımızı Van'da ve Erzurum'da kamp yaparak tamamlamıştık. Teknik heyet ve futbolcularla birlikte kampı çok iyi değerlendirip sıkı hazırlandık. Bucaspor karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıktık. Çok şükür hedefimize ulaştık. Pazar günü sahamızda Adıyamanspor'u konuk ediyoruz. Şuan hazırlıklarımız sürüyor. Hedefimiz 2'de iki yapmak, tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Pazar günü seyircimizle buluşup taraftarımıza seyir zevki güzel maç izlettirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Taraftarlarımızın takımın yanında yer almasını istiyoruz. Bu takımın yönetiminden teknik sorumlularına, futbolcularına kadar şampiyonluğa inanarak yola çıkmış bulunuyoruz. Tüm maçlarımızda on ikici adam olarak taraftarlarımızı statta takımın destekçisi olarak yanımızda görmek istiyoruz. Eğer başarılı olmamız isteniyorsa el ele vererek adım, adım hedefe yürümeliyiz. Hiçbir başarı kendiliğinden gelmez. Emek verip, birlik olup, disiplinli çalışarak başarıya ulaşacağız. Biz bunu Vanspor'umuzda görüyoruz ve şampiyonluğa inanmış bulunuyoruz. Sizlerde bize inanın, güvenin, hep birlikte hedefe ulaşalım. Şuan en büyük ihtiyacımız olan şey taraftarımızın desteğidir. Pazar günü tüm taraftarları stada bekliyoruz. Vanspor'umuza sahip çıkalım. Bu sezon yönetim, teknik heyet ve futbolcuların tek hedefi şampiyon olup üst lige çıkmak, bunun için elimizden gelen her türlü performansı sergileyeceğiz. Yeter ki takımınıza güvenin, sahip çıkın, taraftar olarak takımınızı yalnız bırakmayın. Maddi manevi Vanspor'a sahip çıksınlar. Vanspor, kentin önemli değerlerinden biridir. Umarız sezon sonu hedeflerimize ulaşırız” dedi. HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme