Vanspor, Ağrıspor'a acımadı:4-0

Vanspor, Cumartesi günü hazırlık maçında karşılaştığı Ağrıspor'u 4-0 mağlup etti.

İkinci kamp dönemini Kayseri'de tamamlayarak Van'a dönen Vanspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken, son hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Ağrıspor'u 4-0 mağlup etti. Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde oynanan maça Vansporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

“Hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak”

Vanspor Teknik Direktörü Tahsin Tam yaptığı açıklamada "Hazırlık maçlarıyla sezona hazır hale geliyoruz. Oyuncularımın mücadele azmi ve disiplini beni çok mutlu ediyor. Hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Vanspor, Ağrıspor karşısında sergilediği baskılı ve etkili futbolla taraftarlarını memnun etti. Taraftarlar, Vanspor'un bu sezon daha başarılı bir grafik çizeceğine inançlarını dile getirdiler.

Ligin ilk haftasında Vanspor, sahasında Derince Belediyespor'la karşılaşacak. Teknik Direktör Tahsin Tam, takımının bu önemli maça en iyi şekilde hazırlanacağını vurguladı.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Kayseri'de oynadığı 3 hazırlık maçında Osmaniyespor'u 3-0 mağlup ederken, Süper Lig temsilcisi Kayserispor'a 3-1 yenilip Adana 01 FK ile 2-2 berabere kalmıştı.

VANSPOR'UN TRANSFERLERİ

Bir yandan sezon hazırlıklarını, bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor şu ana kadar iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Muhammed Ali Doğan, kaleci Cantuğ Temel, Erdem Seçgin ile anlaşırken, dış transferde Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Ayberk Kaygısız, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Muhammed Ensar Çavuşoğlu, Batuhan Kör ve Onur Özcan'la anlaşma sağlayarak Kırmızı Siyahlı renklere kattı.

VANSPOR'UN GRUBUNDAKİ TAKIMLAR

Vanspor'un mücadele edeceği Kırmızı Grupta 68 Aksaray Belediyespor, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor, Belediye Derincespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Bucaspor 1928, Elazığspor, Diyarbekirspor, Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediye, Karaman FK, Menemen FK, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor, Mersin İdman Yurdu Futbol Kulübü yer alıyor.

KIRMIZI GRUPTA İLK HAFTA MAÇLARI

1 Eylül Pazar günü başlayacak ligin ilk haftasında Vanspor sahasında Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor'u konuk ederken, Giresunspor evinde Nazilli Belediyespor'la karşılaşacak.

Çimentaş Elazığspor sahasında Karaman Futbol Kulübü ile karşılaşırken, Beyoğlu Yeni Çarşıspor deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor'a konuk olacak.

Somaspor sahasında Diyarbekirspor'u konuk ederken, Karacabey Belediyespor deplasmanda Arnavutköy Belediye Gençlikspor'la karşılaşacak.

Ankara Demirspor, Serik Belediyespor'u konuk ederken, Yeni Mersin İdmanyurduspor deplasmanda Menemen Futbol Kulübü'yle karşılaşacak.
Erbaaspor sahasında Bucaspor'u konuk edecek.

Bakmadan Geçme