Vanspor, Arnavutköy deplasmanında

Vanspor ligin yedinci haftasında pazar günü deplasmanda Arnavutköy Belediyespor'la karşılaşacak.

Vanspor, bu hafta sonu oynanacak Arnavutköy Belediyespor maçı için hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz 13 Ekim Pazar günü saat 15:30'da deplasmanda Arnavutköy Belediyespor'a konuk olacak. Bolluca Stadında oynanacak karşılaşmayı; Erdal Yılmaz, Akın Karabacak, İsmail Ertunç ve Hakan Ergin hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor ligin ilk haftasında sahasında Derince Belediyespor'u 2-1, ikinci haftasında deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup ederken, üçüncü haftasında deplasmanda Giresunspor'la 1-1 berabere kalıp, dördüncü haftasında sahasında Elazığspor'a 2-0 mağlup olup, beşinci haftasında deplasmanda Menemenspor'la 1-1 berabere kalıp, altıncı haftasında sahasında 68 Aksarayspor'a 1-0 mağlup oldu.

Arnavutköy Belediyespor ligin ilk haftasında sahasında Karacabey Belediyespor'la 1-1, ikinci haftasında deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'la 0-0 berabere kalırken, üçüncü haftasında sahasında Yeni Mersin İdmanyurduspor'u 3-2 mağlup ederken, dördüncü haftasında deplasmanda Karaman Futbol Kulübü'yle 2-2, beşinci haftasında sahasında Belediye Derincespor'la 0-0 berabere kalırken, altıncı haftada deplasmanda Nazillispor'a 2-1 mağlup oldu.

Vanspor 8 puanla sekizinci sırada yer alırken, Arnavutköy Belediyespor 7 puanla onuncu sırada yer alıyor.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Kurtuluş Yurt, Ahmet Eren, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Medeni Bingöl, Eyüp Akcan, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Bekir Can Kara, Mert Örnek ve Fuat Bavuk onbiriyle sahaya çıkması bekleniyor.

Arnavutköy Belediyespor, İlker Püren teknik sorumluluğunda sahaya; Oğuz Çalışkan, Abdullah Çelik, Hakan Çinemre, Oğuz Kocabal, Atalay Yıldırım, Muhammed Eren Arıkan, Sirac Susancak, Alperen Pak, Yiğit Emre Çeltik, Hüseyin Çakmak ve Ramazan Çevik onbiriyle sahaya çıkması bekleniyor.

VANSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Arnavutköy Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Vanspor maçı kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor.

Vanspor, son haftalarda yaşadığı kötü gidişata son vermek, galip gelerek taraftarlarına moral vermek istiyor. Teknik direktör Ümit Bozkurt, oyuncularının motivasyonunu artırmak ve stratejik hamlelerini güçlendirmek amacıyla antrenmanları titizlikle sürdürüyor.

Vanspor, ligdeki konumunu yükseltmek ve üst sıralara tırmanmak için büyük bir çaba içerisinde. Bozkurt yaptığı açıklamada, “Bu maçı kazanmak zorundayız. Oyuncularımın potansiyeline inanıyorum. Bu maçı kazanmamız halinde hem özgüvenimiz artacak hem de ilerleyen haftalar için önemli bir moral kaynağı olacak” dedi.

Vanspor, Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi antrenman programında değişiklik yaparak taktiksel yüklemelere yoğunlaşmış durumda. Her gün yapılan antrenmanlar, hem fiziksel hem de taktiksel açıdan oyuncuları en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Ümit Bozkurt, antrenmanlarda özellikle takım savunmasına ve hücum organizasyonlarına ağırlık veriyor.

Bozkurt, savunma hattını güçlendirerek disiplin altına alınması gerektiğini söyleyerek “Arnavutköy Belediyespor, hızlı hücumlarla etkili olabilen bir takım. Bu nedenle, rakibin oyun stiline yönelik özel çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca, hücum hattındaki oyuncuların bitiricilik ve pozisyon alma becerilerinin geliştirilmesine de önem veriliyor.

Kötü sonuçların ardından futbolcuların moralinin bozulmaması için özel motivasyon çalışmaları yapan Bozkurt, oyuncularla birebir görüşmeler gerçekleştirerek, her birinin motivasyonunu artırmaya çalışıyor. “Bu süreçte birbirimize destek olmalıyız. Takım ruhunu güçlendirerek saha içi performansımızı yükselteceğiz” diyen Bozkurt, takım içindeki iletişimin önemine vurgu yaptı.

Taraftarların takıma destek vermelerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Bozkurt, “Taraftarımızın maça ilgi göstermesi, gelmesi, oyuncularımız açısından büyük moral kaynağı olacaktır. Onların desteğiyle takımın mücadele gücü artarak saha içerisinde daha bir azimle mücadele etmelerini sağlayacaktır” dedi.

Taraftarların, stadı doldurması ve takıma olan desteklerini esirgememeleri, Vanspor için büyük bir moral kaynağı olacak.

Vanspor, Arnavutköy Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımın hedefi net: galibiyet. Kötü gidişata son vermek ve taraftarlarına güzel bir futbol izletmek için var gücüyle çalışan Vanspor, bu maçı kazanarak hem ligdeki pozisyonunu güçlendirmek hem de takım içindeki morali artırmak istiyor. Ümit Bozkurt'un liderliğinde, oyuncuların azmi ve taraftarın desteğiyle Vanspor, sahada beklenen başarılara ulaşmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme