Vanspor, Bucaspor'u Susturdu!

TFF 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Vanspor FK 20. Hafta karşılaşmasında Bucaspor'u ağırladı. Vanspor FK 17 maçtır yenilgi almayan Bucaspor'a duvar olarak yenilgiye uğrattı.

TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'taki takımlar arasında en az gol yiyen takım konumunda olan ve 18 resmi lig maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Bucaspor 1928, temsilcimiz Vanspor FK karşısında direnemeyerek sahadan mağlup aldı.

BUCASPOR SON OLARAK VANSPOR'A YENİLMİŞTİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk hafta maçında aldığı Van Spor FK mağlubiyetinden sonra yenilgi yüzü görmeyen Bucaspor 1928, daha sonra çıktığı 17 lig maçında yenilgi yüzü görmedi.
14 Ocak 2024 Pazar (Bugün) ikinci devrenin ilk maçında yeniden karşı karşıya gelen Vanspor FK – Bucaspor maçında kazanan yine Vanspor FK oldu. Temsilcimizin maçı 1-0 kazanmasıyla birlikte Bucaspor'a büyük bir hüsran yaşatarak rakibini sessizliğe bürüdü.

BUCASPOR'UN BALONU PATLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ilk hafta maçında aldığı Van Spor FK mağlubiyetinden sonra yenilgi yüzü görmeyen Bucaspor 1928, daha sonra çıktığı 17 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 10 galibiyet, 7 beraberlik alan sarı-lacivertliler, 37 puan toplamayı başardı. İzmir ekibi, devre arasında çalışmalarını sürdürüp, ligin ikinci devresinde de bu performansını devam ettirmeyi hedeflerken Vanspor, Bucaspor'un hayallerini söndürdü..

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme