Vanspor çıkış arıyor

Ligde oynadığı son iki maçta 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Vanspor, kötü gidişatın faturasını teknik direktör Mustafa Sarıgül'e kesti. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Mustafa Sarıgül ve ekibi ile karşılıklı yollarını ayırdığını açıkladı. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin 12'inci haftasında deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurduspor'a 3-0 yenilerek liderliği Esenler Erokspor'a kaptırırken, 13'üncü haftada sahasında Karacabey Belediyespor'la 1-1 berabere kaldıktan sonra teknik direktör Mustafa Sarıgül ve teknik ekibiyle yollarını ayırdığını duyurdu.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Mustafa Sarıgül yönetiminde iki kez liderliğe yükselmiş Mersin İdmanyurduspor mağlubiyetiyle liderliği Esenler Erokspor'a kaptırmıştı.

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN VANSPOR KARNESİ

Vanspor, yeni sezonda büyük umutlarla teknik direktörlük görevine getirdiği Mustafa Sarıgül yönetiminde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 28 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 15 kez havalandırıp kalesinde 11 gol gördü.

MUSTAFA SARIGÜL KİMDİR?

Mustafa Sarıgül'ün antrenörlük kariyeri 2005 yılında Pednikspor'da başladı. Daha sonra sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, İstanbul Büyük Şehir Belediyespor Altyapı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve son olarak bir buçuk yıl 2. lig beyaz grupta yer alan Erzincanspor'da teknik direktörlük görevi yürüttü.

Vanspor'un yeni teknik direktörünün önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

VANSPOR'DAN SARIGÜL'E TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Vanspor'dan yapılan açıklamada "2023-2024 futbol sezonu başında anlaştığımız Teknik Direktörümüz Mustafa Sarıgül ve ekibi ile karşılıklı yapılan anlaşmalar sonucunda yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine şimdiye kadar vermiş oldukları emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. HABER: AYCAN AVCI

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme