Vanspor'da 1461 Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta play-off yarı final ilk maçında 1461 Trabzonspor'la karşılaşacak olan Vanspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig'de play-off yarı final ilk maçları 22 Mayıs Çarşamba günü saat 15:30'da oynanacak. Beyaz Grupta temsilcimiz Vanspor deplasmanda 1461 Trabzonspor'la karşılaşırken, Kırmızı Grupta Alagöz Holding Iğdırspor sahasında Kastamonuspor'la karşılaşacak.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Tesislerinde hazırlıklarına devam ede Vanspor ilk maçı kazanarak deplasmandan avantajlı dönmek istiyor.
Ümit Bozkurt, oyuncularını motive ederek, ilk maçtan galip ayrılmak için sahaya çıkacaklarını vurguladı. Tecrübeli teknik adam, "Rakibimize karşı kazanmak için sahada olacağız. Deplasmandan avantajlı dönmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Vanspor'un orta saha dinamikleri ve hücum organizasyonları üzerine yoğunlaştığı antrenmanlar, oyuncuların taktiksel disipline ve bireysel performansa odaklanmasını sağlıyor. Savunma hattındaki uyum ve baskılı oyun tarzı da çalışmaların diğer önemli bileşenleri arasında yer alıyor.

Ümit Bozkurt, oyuncularının mental hazırlıklarının da en üst seviyede olduğunu vurgulayarak, "Oyuncularım kararlı ve istekli. Rakibimize karşı üstünlük kurmak ve avantajlı dönmek için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Vanspor'un play-off yarı final ilk maçında elde edeceği sonuç, ikinci maç öncesinde önemli bir belirleyici rol oynayacak. Deplasmandan avantajlı dönmeyi hedefleyen Vanspor, rakibi 1461 Trabzonspor karşısında ortaya koyacağı performansla play-off yolculuğuna güçlü bir başlangıç yapmak istiyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme