Vanspor'da altyapı seçmeleri

2023-2024 futbol sezonuna hazırlanan Vanspor, kulüp altyapısından sorumlu genel koordinatör Fahri Baştürk yönetiminde altyapı seçmelerini sürdürüyor.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor 4 Temmuz'da başlayan alt yapı seçmeleri 6 Temmuz Perşembe günü (bugün) sona erecek. Atatürk Şehir Stadı yanında bulunan İpekyolu Gençlik sahasında gerçekleştirilen altyapı seçmelerini Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, Transfer Komitesi Başkanı Uğur Tunçdemir, kulüp menajeri Osman Yıldırgan ve yönetim kurulu üyeleri takip ediyor.

Vanspor'dan yapılan açıklamada "Kulübümüzün 2023-2024 futbol sezonu alt yapı seçmeleri İpekyolu Gençlik Gelişim Sahasında 4 Temmuz tarihinde başlayıp 6 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Seçmelerimizin ilkini Kulüp Başkanımız Feyat Kıyak, Yönetim kurulu üyelerimiz ve Alt yapı koordinatörümüz takip etti" ifadelerine yer verildi.

Altyapı seçmelerinin titizlikle yapıldığını ifade eden Başkan Kıyak ve sorumlu koordinatör Baştürk, seçmelerde başarılı olan gençlerimiz gelecekte Vanspor'un omurgasını oluşturarak futbol adına çok iyi yerlere gelmeleri sağlanacak. Bugünün genç yetenekleri yarının yıldız futbolcuları olarak yeşil sahalarda görev alarak hem Vanspor'a hem de Türk futboluna büyük katkıları olacaktır. Gençlerimizin de hocalarının verecekleri taktik ve kondüksiyon tavsiyelerine uymaları disiplinli çalışmaları halinde başarılı olup kendilerinden söz edilen yıldız sporcular olacağını, geleceğin futbolcu adaylarına anlattılar. Genç yetenekler takıma seçilmenin mutluluğunu yaşadılar.

İç ve dış transferde çalışmalarını sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Şerif Doğan, Furkan Saki, Uğur Can ile yeniden anlaşarak sözleşme imzalarken, dış transferde eski futbolcusu Medeni Bingöl'ü renklerine kattı. 28 Ağustos tarihinde başlayacak lig maçları öncesi Teknik direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde hazırlıklarına devam eden Kırmızı Siyahlı temsilcimizi yeni sezonda birbirinden güçlü rakipler bekliyor. BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme